F. BOZTOPRAK Et Al. , "Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma," Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.96-110, 2017
BOZTOPRAK, F. Et Al. 2017. Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma. Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.6 , 96-110.
BOZTOPRAK, F., KURNUÇ, M., & ÇETİNKAYA, N., (2017). Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma. Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.6, 96-110.
BOZTOPRAK, Ferhat, Murat KURNUÇ, And Neslihan SERÇEOĞLU. "Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma," Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.6, 96-110, 2017
BOZTOPRAK, Ferhat Et Al. "Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma." Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.96-110, 2017
BOZTOPRAK, F. KURNUÇ, M. And ÇETİNKAYA, N. (2017) . "Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma." Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.96-110.
@article{article, author={Ferhat BOZTOPRAK Et Al. }, title={Erzurum Yöresel Yemeklerinin Restoran Tercihine Etkileri ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={96-110} }