B. Bayram Et Al. , "Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması," Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi , Bursa, Turkey, pp.163-173, 2013
Bayram, B. Et Al. 2013. Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması. Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi , (Bursa, Turkey), 163-173.
Bayram, B., Aksakal, V., Ak, İ., & Mazlum, H., (2013). Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması . Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi (pp.163-173). Bursa, Turkey
Bayram, Bahri Et Al. "Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması," Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi , Bursa, Turkey, 2013
Bayram, Bahri Et Al. "Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması." Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi , Bursa, Turkey, pp.163-173, 2013
Bayram, B. Et Al. (2013) . "Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması." Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi , Bursa, Turkey, pp.163-173.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bahri BAYRAM Et Al. }, title={Organik ve konvansiyonel şartlarda üretilen sütlerin miktar, besin madde içerikleri ve kalite bakımından karşılaştırılması}, congress name={Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi }, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2013}, pages={163-173} }