P. Oğuzhan Yıldız And N. Kızıloğlu, "Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi," In TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , İzmir: Duvar Yayınevi, 2023, pp.331-341.
Oğuzhan Yıldız, P. And Kızıloğlu, N. Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi. 2023. In TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , Duvar Yayınevi, İzmir, 331-341.
Oğuzhan Yıldız, P., & Kızıloğlu, N., (2023). Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi. TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR (pp.331-341), İzmir: Duvar Yayınevi.
Oğuzhan Yıldız, Pınar, And Nilay Kızıloğlu. "Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi." In TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , 331-341. İzmir: Duvar Yayınevi, 2023
Oğuzhan Yıldız, Pınar O. And Kızıloğlu, Nilay. "Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi." TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR , Duvar Yayınevi, 2023, pp.331-341.
Oğuzhan Yıldız, P. And Kızıloğlu, N. (2023) "Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi", TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR . İzmir: Duvar Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Pınar OĞUZHAN YILDIZ And author ={Nilay Kızıloğlu}, chaptertitle={Su Ürünlerinin Gastronomideki Yeri ve Önemi}, booktitle={ TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR}, publisher={Duvar Yayınevi}, city={İzmir},year={2023} }