E. GÜNDOĞDU And S. ÇAKMAKÇI, "Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, 2012
GÜNDOĞDU, E. And ÇAKMAKÇI, S. 2012. Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , (Denizli, Turkey).
GÜNDOĞDU, E., & ÇAKMAKÇI, S., (2012). Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti . Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey
GÜNDOĞDU, ENGİN, And Songül ÇAKMAKÇI. "Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2012
GÜNDOĞDU, ENGİN And ÇAKMAKÇI, Songül. "Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, 2012
GÜNDOĞDU, E. And ÇAKMAKÇI, S. (2012) . "Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ENGİN GÜNDOĞDU And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Yoğurt ve kremadan farklı kültür kombinasyonları ile üretilen tereyağlarında bazı kalite özelliklerinin tespiti}, congress name={Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2012}}