S. ÇAKMAKÇI And A. KURT, "Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28," Gıda , vol.18, pp.21-28, 1993
ÇAKMAKÇI, S. And KURT, A. 1993. Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28. Gıda , vol.18 , 21-28.
ÇAKMAKÇI, S., & KURT, A., (1993). Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28. Gıda , vol.18, 21-28.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Ahmet KURT. "Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28," Gıda , vol.18, 21-28, 1993
ÇAKMAKÇI, Songül And KURT, Ahmet. "Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28." Gıda , vol.18, pp.21-28, 1993
ÇAKMAKÇI, S. And KURT, A. (1993) . "Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28." Gıda , vol.18, pp.21-28.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Ahmet KURT}, title={Salamura tuz oranı ve olgunlaşma süresinin CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz Salamura peynir kalitesine etkisi Gıda 18 1 21 28}, journal={Gıda}, year=1993, pages={21-28} }