A. KAVAZ Et Al. , "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
KAVAZ , A. Et Al. 2009. Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
KAVAZ , A., BAKIRCI, İ., & ÇAĞLAR, A., (2009). Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
KAVAZ , Arzu, İhsan BAKIRCI, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2009
KAVAZ , Arzu K. Et Al. "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
KAVAZ , A. BAKIRCI, İ. And ÇAĞLAR, A. (2009) . "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}