V. F. Özdemir And M. Yanar, "Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, pp.795-806, 2021
Özdemir, V. F. And Yanar, M. 2021. Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1 , 795-806.
Özdemir, V. F., & Yanar, M., (2021). Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, 795-806.
Özdemir, Veysel, And Mete YANAR. "Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, 795-806, 2021
Özdemir, Veysel F. And Yanar, Mete. "Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, pp.795-806, 2021
Özdemir, V. F. And Yanar, M. (2021) . "Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.1, pp.795-806.
@article{article, author={Veysel Fatih ÖZDEMİR And author={Mete YANAR}, title={Dry and Wet Aging Methods for Tenderization of Red Meat}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={795-806} }