C. ÖZDEMİR And S. ÖZDEMİR, "Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , pp.27-31, 2018
ÖZDEMİR, C. And ÖZDEMİR, S. 2018. Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 27-31.
ÖZDEMİR, C., & ÖZDEMİR, S., (2018). Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 27-31.
ÖZDEMİR, Cihat, And Salih ÖZDEMİR. "Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 27-31, 2018
ÖZDEMİR, Cihat And ÖZDEMİR, Salih. "Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , pp.27-31, 2018
ÖZDEMİR, C. And ÖZDEMİR, S. (2018) . "Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , pp.27-31.
@article{article, author={Cihat ÖZDEMİR And author={Salih ÖZDEMİR}, title={Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2018, pages={27-31} }