N. AKTAŞ And A. AKKÖSE, "Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.167-171, 2009
AKTAŞ, N. And AKKÖSE, A. 2009. Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 167-171.
AKTAŞ, N., & AKKÖSE, A., (2009). Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.167-171). Antalya, Turkey
AKTAŞ, Nesimi, And Ahmet AKKÖSE. "Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
AKTAŞ, Nesimi And AKKÖSE, Ahmet. "Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.167-171, 2009
AKTAŞ, N. And AKKÖSE, A. (2009) . "Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.167-171.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nesimi AKTAŞ And author={Ahmet AKKÖSE}, title={Antioksidant ve/veya Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Et Ürünlerinde Kullanımı}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={167-171} }