Atıf Formatları
Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÖZ Et Al. , "Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.70, 2010

ÖZ, F. Et Al. 2010. Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi. 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 70.

ÖZ, F., KAYA, M., & AKSU, M. İ., (2010). Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi . 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı (pp.70). Aydın, Turkey

ÖZ, Fatih, Mükerrem KAYA, And Muhammet İrfan AKSU. "Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010

ÖZ, Fatih Et Al. "Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.70, 2010

ÖZ, F. KAYA, M. And AKSU, M. İ. (2010) . "Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.70.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi}, congress name={1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={70} }