M. Atamanalp, "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. ," Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.337-338, 2006
Atamanalp, M. 2006. Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. . Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1 , 337-338.
Atamanalp, M., (2006). Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. . Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, 337-338.
Atamanalp, Muhammed. "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. ," Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, 337-338, 2006
Atamanalp, Muhammed. "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. ." Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.337-338, 2006
Atamanalp, M. (2006) . "Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. ." Su Ürünleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.337-338.
@article{article, author={Muhammed ATAMANALP}, title={Soğuk tütsülenmiş ve mangalda pişirilmiş gökkuşağı alabalığı (O. mykiss)’ nda duyusal kalite kriterlerinin karşılaştırılması. }, journal={Su Ürünleri Dergisi}, year=2006, pages={337-338} }