A. BARAN Et Al. , "Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi," Gıda , vol.38, no.2, pp.31-40, 2013
BARAN, A. Et Al. 2013. Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi. Gıda , vol.38, no.2 , 31-40.
BARAN, A., ERDOĞAN, A., & ATASEVER, M., (2013). Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi. Gıda , vol.38, no.2, 31-40.
BARAN, Alper, Ahmet ERDOĞAN, And Mustafa ATASEVER. "Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi," Gıda , vol.38, no.2, 31-40, 2013
BARAN, Alper Et Al. "Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi." Gıda , vol.38, no.2, pp.31-40, 2013
BARAN, A. ERDOĞAN, A. And ATASEVER, M. (2013) . "Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi." Gıda , vol.38, no.2, pp.31-40.
@article{article, author={Alper BARAN Et Al. }, title={Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi}, journal={Gıda}, year=2013, pages={31-40} }