M. M. CENGİZ, "Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli," Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.358-364, 2018
CENGİZ, M. M. 2018. Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli. Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2 , 358-364.
CENGİZ, M. M., (2018). Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli. Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, 358-364.
CENGİZ, Mahir. "Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli," Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, 358-364, 2018
CENGİZ, Mahir M. . "Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli." Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.358-364, 2018
CENGİZ, M. M. (2018) . "Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli." Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.358-364.
@article{article, author={Mahir Murat CENGİZ}, title={Arıcılık ve Organik Bal Üretimi İçin Narman (Erzurum, Türkiye) Doğal Meralarında Ballı Bitki Potansiyeli}, journal={Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={358-364} }