H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi. , vol.32, pp.461-467, 2001
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2001. Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi. , vol.32 , 461-467.
KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & ÇELİK, İ., (2001). Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi. , vol.32, 461-467.
KOTANCILAR, Halis, Mehmet Murat KARAOĞLU, And İLYAS ÇELİK. "Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi. , vol.32, 461-467, 2001
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi. , vol.32, pp.461-467, 2001
KOTANCILAR, H. G. KARAOĞLU, M. M. And ÇELİK, İ. (2001) . "Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi. , vol.32, pp.461-467.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Bazı Gam Katkılarının Kek Kalitesi Üzerine Etkileri}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi.}, year=2001, pages={461-467} }