H. ERTEM And S. ÇAKMAKÇI, "Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti.," International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17 , Bayburt, Turkey, pp.1490-1491, 2017
ERTEM, H. And ÇAKMAKÇI, S. 2017. Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti.. International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17 , (Bayburt, Turkey), 1490-1491.
ERTEM, H., & ÇAKMAKÇI, S., (2017). Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti. . International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17 (pp.1490-1491). Bayburt, Turkey
ERTEM, Hatice, And Songül ÇAKMAKÇI. "Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti.," International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17, Bayburt, Turkey, 2017
ERTEM, Hatice And ÇAKMAKÇI, Songül. "Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti.." International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17 , Bayburt, Turkey, pp.1490-1491, 2017
ERTEM, H. And ÇAKMAKÇI, S. (2017) . "Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti.." International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17 , Bayburt, Turkey, pp.1490-1491.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hatice ERTEM And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Lactobacillus acidophilus ile üretilen yoğurtların probiyotik raf ömrünün tespiti.}, congress name={International Conference on Advanced Engineering Technologies, ICADET’17}, city={Bayburt}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1490-1491} }