T. ERKAYA Et Al. , "The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi)," II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies , 2017
ERKAYA, T. Et Al. 2017. The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi). II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies .
ERKAYA, T., GÜRBÜZ, Z., DAĞDEMİR, E., & ŞENGÜL, M., (2017). The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi) . II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies
ERKAYA, TUBA Et Al. "The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi)," II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies, 2017
ERKAYA, TUBA Et Al. "The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi)." II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies , 2017
ERKAYA, T. Et Al. (2017) . "The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi)." II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies .
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUBA ERKAYA Et Al. }, title={The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi)}, congress name={II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies}, city={}, country={}, year={2017}}