H. Y. Gökalp Et Al. , "Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri," 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.220-230, 1989
Gökalp, H. Y. Et Al. 1989. Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri. 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu , (Bursa, Turkey), 220-230.
Gökalp, H. Y., Yetim, H., & KAYA, M., (1989). Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri . 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu (pp.220-230). Bursa, Turkey
Gökalp, Hüsnü, Hasan Yetim, And Mükerrem KAYA. "Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri," 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu, Bursa, Turkey, 1989
Gökalp, Hüsnü Y. Et Al. "Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri." 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.220-230, 1989
Gökalp, H. Y. Yetim, H. And KAYA, M. (1989) . "Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri." 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.220-230.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüsnü Yusuf Gökalp Et Al. }, title={Çeşitli Seviyelerde Yağsız Soya Unu Katılan Sosis Emülsiyonlarının ve Üretilen Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özellikleri ve PER Değerleri}, congress name={1. Uluslararası Gıda Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={1989}, pages={220-230} }