M. KAYA And G. KABAN, "Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri," In Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2009, pp.86-102.
KAYA, M. And KABAN, G. Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri. 2009. In Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 86-102.
KAYA, M., & KABAN, G., (2009). Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi (pp.86-102), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
KAYA, Mükerrem, And Güzin KABAN. "Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri." In Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , 86-102. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2009
KAYA, Mükerrem And KABAN, Güzin. "Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri." Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2009, pp.86-102.
KAYA, M. And KABAN, G. (2009) "Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri", Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Mükerrem KAYA And author ={Güzin KABAN}, chaptertitle={Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri}, booktitle={ Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2009} }