Z. Ertugay Et Al. , " Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma," Gıda , vol.16, no.2, pp.89-97, 1991
Ertugay, Z. Et Al. 1991. Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma. Gıda , vol.16, no.2 , 89-97.
Ertugay, Z., Elgün, A., Kotancılar, H. G., & Aydın, F., (1991). Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma. Gıda , vol.16, no.2, 89-97.
Ertugay, Zeki Et Al. " Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma," Gıda , vol.16, no.2, 89-97, 1991
Ertugay, Zeki Et Al. " Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma." Gıda , vol.16, no.2, pp.89-97, 1991
Ertugay, Z. Et Al. (1991) . " Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma." Gıda , vol.16, no.2, pp.89-97.
@article{article, author={Zeki Ertugay Et Al. }, title={ Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma}, journal={Gıda}, year=1991, pages={89-97} }