S. ÇAKMAKÇI And A. KURT, "Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi," Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, pp.25-30, 1993
ÇAKMAKÇI, S. And KURT, A. 1993. Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi. Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.17 , 25-30.
ÇAKMAKÇI, S., & KURT, A., (1993). Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi. Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, 25-30.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Ahmet KURT. "Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi," Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, 25-30, 1993
ÇAKMAKÇI, Songül And KURT, Ahmet. "Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi." Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, pp.25-30, 1993
ÇAKMAKÇI, S. And KURT, A. (1993) . "Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi." Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, pp.25-30.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Ahmet KURT}, title={Beyaz peynir üretiminde süte farklı seviyelerde katılan CaCl2 ve lesitinin peynir suyu bileşimi ve peynir verimine etkisi}, journal={Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sci.}, year=1993, pages={25-30} }