B. Yalinkilic Et Al. , "Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.431-435, 2016
Yalinkilic, B. Et Al. 2016. Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.22, no.3 , 431-435.
Yalinkilic, B., Ogras, Ş., Kaban, G., Karaoğlu, M. M., & Kaya, M., (2016). Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.22, no.3, 431-435.
Yalinkilic, Baris Et Al. "Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.22, no.3, 431-435, 2016
Yalinkilic, Baris Et Al. "Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.431-435, 2016
Yalinkilic, B. Et Al. (2016) . "Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.431-435.
@article{article, author={Baris Yalinkilic Et Al. }, title={Textural properties of fat - Reduced sucuk with orange fiber Portakal lifli yağı - Azaltılmış sucuğun tekstürel özellikleri}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2016, pages={431-435} }