B. ÜRKEK Et Al. , "Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1-5, 2015
ÜRKEK, B. Et Al. 2015. Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 1-5.
ÜRKEK, B., ŞENGÜL, M., & ERKAYA, T., (2015). Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1-5). İzmir, Turkey
ÜRKEK, Bayram, Mustafa ŞENGÜL, And TUBA ERKAYA. "Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
ÜRKEK, Bayram Et Al. "Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1-5, 2015
ÜRKEK, B. ŞENGÜL, M. And ERKAYA, T. (2015) . "Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1-5.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bayram ÜRKEK Et Al. }, title={Konvansiyonel ve organik sütlerin antioksidan kapasitesi ve toplam fenolik madde içeriğinin mevsimsel değişimi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1-5} }