R. Gümüş Et Al. , "Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi," Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, pp.242-249, 2017
Gümüş, R. Et Al. 2017. Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi. Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3 , 242-249.
Gümüş, R., İmik, H., Erol, H. S., Özkanlar, S., & Halıcı, M. B., (2017). Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi. Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, 242-249.
Gümüş, Recep Et Al. "Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi," Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, 242-249, 2017
Gümüş, Recep Et Al. "Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi." Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, pp.242-249, 2017
Gümüş, R. Et Al. (2017) . "Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi." Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, pp.242-249.
@article{article, author={Recep Gümüş Et Al. }, title={Effects of dietary Vitamin C and α-lipoic acid supplementation on antioxidant metabolism in liver and drumstick meat tissues for heat stress-exposed broilers Sicaklik Stresine Maruz Kalan Broylerlerin Rasyonuna Katilan Vitamin C ve α-Lipoik Asidin Karaciǧer ile But Etinde Antioksidan Metabolizma Üzerine Etkisi}, journal={Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={242-249} }