F. TONBAK Et Al. , "Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.12, pp.90-98, 2017
TONBAK, F. Et Al. 2017. Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.12 , 90-98.
TONBAK, F., ATASEVER, M., & ÇALICIOĞLU, M., (2017). Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.12, 90-98.
TONBAK, FADİME, Mustafa ATASEVER, And MEHMET ÇALICIOĞLU. "Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.12, 90-98, 2017
TONBAK, FADİME Et Al. "Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.12, pp.90-98, 2017
TONBAK, F. ATASEVER, M. And ÇALICIOĞLU, M. (2017) . "Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.12, pp.90-98.
@article{article, author={FADİME TONBAK Et Al. }, title={Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski}, journal={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ}, year=2017, pages={90-98} }