S. ÇAKMAKÇI And Y. ÇAKIR, "Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri," Akademik Gıda , vol.9, pp.61-69, 2011
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAKIR, Y. 2011. Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri. Akademik Gıda , vol.9 , 61-69.
ÇAKMAKÇI, S., & ÇAKIR, Y., (2011). Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri. Akademik Gıda , vol.9, 61-69.
ÇAKMAKÇI, Songül, And YUSUF ÇAKIR. "Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri," Akademik Gıda , vol.9, 61-69, 2011
ÇAKMAKÇI, Songül And ÇAKIR, YUSUF. "Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri." Akademik Gıda , vol.9, pp.61-69, 2011
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAKIR, Y. (2011) . "Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri." Akademik Gıda , vol.9, pp.61-69.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={YUSUF ÇAKIR}, title={Çörekotu Nigella sativa L Bileşimi Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri}, journal={Akademik Gıda}, year=2011, pages={61-69} }