M. KAYA And M. İ. AKSU, "Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi," 13. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.18, 2003
KAYA, M. And AKSU, M. İ. 2003. Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi. 13. Biyoteknoloji Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 18.
KAYA, M., & AKSU, M. İ., (2003). Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi . 13. Biyoteknoloji Kongresi (pp.18). Çanakkale, Turkey
KAYA, Mükerrem, And Muhammet İrfan AKSU. "Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi," 13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2003
KAYA, Mükerrem And AKSU, Muhammet İ. . "Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi." 13. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.18, 2003
KAYA, M. And AKSU, M. İ. (2003) . "Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi." 13. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.18.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA And author={Muhammet İrfan AKSU}, title={Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi}, congress name={13. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2003}, pages={18} }