F. YEŞİL Et Al. , "Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi," 6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS , Burdur, Turkey, pp.1854-1861, 2022
YEŞİL, F. Et Al. 2022. Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi. 6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS , (Burdur, Turkey), 1854-1861.
YEŞİL, F., KARAOĞLU, M. M., & BEDİR, Y., (2022). Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi . 6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS (pp.1854-1861). Burdur, Turkey
YEŞİL, Fatmanur, Mehmet Murat KARAOĞLU, And Yeşim BEDİR. "Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi," 6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS, Burdur, Turkey, 2022
YEŞİL, Fatmanur Et Al. "Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi." 6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS , Burdur, Turkey, pp.1854-1861, 2022
YEŞİL, F. KARAOĞLU, M. M. And BEDİR, Y. (2022) . "Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi." 6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS , Burdur, Turkey, pp.1854-1861.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatmanur YEŞİL Et Al. }, title={Bayat Ekmek Unu Kullanımının Rotary Tipi Bisküvilerde Kalite Üzerine Etkisi}, congress name={6th INTERNATIONAL EDUCATION AND INNOVATIVE SCIENCES CONGRESS}, city={Burdur}, country={Turkey}, year={2022}, pages={1854-1861} }