E. Denk, "Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)," In Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli / , Ankara: Nobel Yayınevi, 2023, pp.285-300.
Denk, E. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat). 2023. In Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli / , Nobel Yayınevi, Ankara, 285-300.
Denk, E., (2023). Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat). Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli / (pp.285-300), Ankara: Nobel Yayınevi.
Denk, Erkan. "Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)." In Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli / , 285-300. Ankara: Nobel Yayınevi, 2023
Denk, Erkan. "Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)." Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli / , Nobel Yayınevi, 2023, pp.285-300.
Denk, E. (2023) "Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)", Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli / . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Erkan DENK}, chaptertitle={Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)}, booktitle={ Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli /}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }