M. M. KARAOĞLU, "YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş," 2015
KARAOĞLU, M. M. 2015. YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş. .
KARAOĞLU, M. M., (2015). YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş . .
KARAOĞLU, Mehmet. YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş. , 2015
KARAOĞLU, Mehmet M. . "YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş." 2015
KARAOĞLU, M. M. (2015). "YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş", .
@expertreport{expertreport, author ={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={YAĞI VE VEYA ŞEKERİ AZALTILMIŞ KALORİSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ GLİSEMİK İNDEKSİ DÜŞÜK FONKSİYONELÖZELLİKLERİ OLAN TATLI FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ TESPİTEDİLMESİ EGEPAK GIDA VE AMBALAJ SANAYİ A Ş}, corporate={}, city={},year={2015} }