F. DADAŞOĞLU And R. KOTAN, "Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu," Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi , Turkey, 2014
DADAŞOĞLU, F. And KOTAN, R. 2014. Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu. Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi , (Turkey).
DADAŞOĞLU, F., & KOTAN, R., (2014). Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu . Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi, Turkey
DADAŞOĞLU, Fatih, And Recep KOTAN. "Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu," Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi, Turkey, 2014
DADAŞOĞLU, Fatih And KOTAN, Recep. "Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu." Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi , Turkey, 2014
DADAŞOĞLU, F. And KOTAN, R. (2014) . "Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu." Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih DADAŞOĞLU And author={Recep KOTAN}, title={Artvin, Erzincan, Erzurum ve Iğdır İllerinde Bazı Meyve ve Sebzelerde Yumuşak Çürüklüğe SebepOlan Bakterilerin Klasik ve Moleküler Yöntemler ile Karakterizasyonu}, congress name={Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}