G. Kaban And M. Kaya, "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.575, 2012
Kaban, G. And Kaya, M. 2012. Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 575.
Kaban, G., & Kaya, M., (2012). Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri, . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.575). Hatay, Turkey
Kaban, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
Kaban, Güzin And Kaya, Mükerrem. "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.575, 2012
Kaban, G. And Kaya, M. (2012) . "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.575.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN And author={Mükerrem KAYA}, title={Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,}, congress name={ Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={575} }