Atıf Formatları
Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Kaban And M. Kaya, "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.575, 2012

Kaban, G. And Kaya, M. 2012. Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 575.

Kaban, G., & Kaya, M., (2012). Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri, . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.575). Hatay, Turkey

Kaban, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Kaban, Güzin And Kaya, Mükerrem. "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.575, 2012

Kaban, G. And Kaya, M. (2012) . "Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.575.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN And author={Mükerrem KAYA}, title={Farklı Proses Şartlarının Sucuğun TBARS Değerine Etkileri,}, congress name={ Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={575} }