A. KAVAZ And İ. BAKIRCI, "Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi," Hasad Gıda , vol.27, pp.40-45, 2011
KAVAZ , A. And BAKIRCI, İ. 2011. Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi. Hasad Gıda , vol.27 , 40-45.
KAVAZ , A., & BAKIRCI, İ., (2011). Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi. Hasad Gıda , vol.27, 40-45.
KAVAZ , Arzu, And İhsan BAKIRCI. "Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi," Hasad Gıda , vol.27, 40-45, 2011
KAVAZ , Arzu K. And BAKIRCI, İhsan. "Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi." Hasad Gıda , vol.27, pp.40-45, 2011
KAVAZ , A. And BAKIRCI, İ. (2011) . "Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi." Hasad Gıda , vol.27, pp.40-45.
@article{article, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL And author={İhsan BAKIRCI}, title={Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi}, journal={Hasad Gıda}, year=2011, pages={40-45} }