T. ÇELİK Et Al. , "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Turkey, 2012
ÇELİK, T. Et Al. 2012. Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.. II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , (Turkey).
ÇELİK, T., Zaman, A., ÇAKMAK, İ. H., Kotan, G., Zikirov, E., & ÖZ, F., (2012). Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler. . II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı, Turkey
ÇELİK, TUĞBA Et Al. "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı, Turkey, 2012
ÇELİK, TUĞBA Et Al. "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Turkey, 2012
ÇELİK, T. Et Al. (2012) . "Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÇELİK Et Al. }, title={Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler.}, congress name={II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}