K. ARINÇ, "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı.," I. International Winter Tourism Congress , Erzurum, Turkey, pp.496, 2019
ARINÇ, K. 2019. Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı.. I. International Winter Tourism Congress , (Erzurum, Turkey), 496.
ARINÇ, K., (2019). Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı. . I. International Winter Tourism Congress (pp.496). Erzurum, Turkey
ARINÇ, Kenan. "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı.," I. International Winter Tourism Congress, Erzurum, Turkey, 2019
ARINÇ, Kenan. "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı.." I. International Winter Tourism Congress , Erzurum, Turkey, pp.496, 2019
ARINÇ, K. (2019) . "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı.." I. International Winter Tourism Congress , Erzurum, Turkey, p.496.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kenan ARINÇ}, title={Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı.}, congress name={I. International Winter Tourism Congress}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2019}, pages={496} }