M. TOSUN And F. KELEŞ, "Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.625-632, 2002
TOSUN, M. And KELEŞ, F. 2002. Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 625-632.
TOSUN, M., & KELEŞ, F., (2002). Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri. . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.625-632). Ankara, Turkey
TOSUN, Murat, And Fevzi KELEŞ. "Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
TOSUN, Murat And KELEŞ, Fevzi. "Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.625-632, 2002
TOSUN, M. And KELEŞ, F. (2002) . "Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.625-632.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Murat TOSUN And author={Fevzi KELEŞ}, title={Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={625-632} }