M. M. Karaoğlu And Y. Bedir, "Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi," Akademik Gıda , vol.18, no.3, pp.256-263, 2020
Karaoğlu, M. M. And Bedir, Y. 2020. Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi. Akademik Gıda , vol.18, no.3 , 256-263.
Karaoğlu, M. M., & Bedir, Y., (2020). Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi. Akademik Gıda , vol.18, no.3, 256-263.
Karaoğlu, Mehmet, And Yeşim BEDİR. "Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi," Akademik Gıda , vol.18, no.3, 256-263, 2020
Karaoğlu, Mehmet M. And Bedir, Yeşim. "Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi." Akademik Gıda , vol.18, no.3, pp.256-263, 2020
Karaoğlu, M. M. And Bedir, Y. (2020) . "Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi." Akademik Gıda , vol.18, no.3, pp.256-263.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Yeşim BEDİR}, title={Kısmi Pişirme Yönteminin Kek Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2020, pages={256-263} }