N. DİKBAŞ Et Al. , "Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2007
DİKBAŞ, N. Et Al. 2007. Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
DİKBAŞ, N., KOTAN, R., DADAŞOĞLU, F., KORDALİ, Ş., ÇAKIR, A., & ÇAKMAKÇI, R., (2007). Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
DİKBAŞ, Neslihan Et Al. "Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2007
DİKBAŞ, Neslihan Et Al. "Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2007
DİKBAŞ, N. Et Al. (2007) . "Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Neslihan DİKBAŞ Et Al. }, title={Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Aspergillus Flavus a Karşı Antifungal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2007}}