N. SERÇEOĞLU Et Al. , "Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları," THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM , vol.1, pp.385-395, 2017
SERÇEOĞLU, N. Et Al. 2017. Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları. THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM , 385-395.
SERÇEOĞLU, N., ŞİMŞEK, A., & ÖZTÜRK, Y., (2017). Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları . THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM (pp.385-395).
SERÇEOĞLU, Neslihan, Aykut ŞİMŞEK, And YASİN ÖZTÜRK. "Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları," THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM, 2017
SERÇEOĞLU, Neslihan Et Al. "Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları." THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM , pp.385-395, 2017
SERÇEOĞLU, N. ŞİMŞEK, A. And ÖZTÜRK, Y. (2017) . "Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları." THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM , pp.385-395.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Neslihan SERÇEOĞLU Et Al. }, title={Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları}, congress name={THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM}, city={}, country={}, year={2017}, pages={385-395} }