Ö. KAYA Et Al. , "Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi," Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey , vol.10, no.1, pp.1-5, 2023
KAYA, Ö. Et Al. 2023. Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi. Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey , vol.10, no.1 , 1-5.
KAYA, Ö., KESKİN, S., KÖSE, C., & TURAN, M., (2023). Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi. Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey , vol.10, no.1, 1-5.
KAYA, ÖZKAN Et Al. "Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi," Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey , vol.10, no.1, 1-5, 2023
KAYA, ÖZKAN Et Al. "Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi." Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey , vol.10, no.1, pp.1-5, 2023
KAYA, Ö. Et Al. (2023) . "Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi." Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey , vol.10, no.1, pp.1-5.
@article{article, author={ÖZKAN KAYA Et Al. }, title={Kayısının İlkbahar Geç Donlarına Toleransı Üzerine “Azospirillum brasilense” İzolatlarının Etkisi Gelişimine Etkisi}, journal={Fruit Research Institute Egirdir Isparta Turkey}, year=2023, pages={1-5} }