O. C. TEKİNŞEN Et Al. , "Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.63-70, 1998
TEKİNŞEN, O. C. Et Al. 1998. Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14 , 63-70.
TEKİNŞEN, O. C., NİZAMLIOĞLU, M., KELEŞ, A., ATASEVER, M., & GÜNER, A., (1998). Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, 63-70.
TEKİNŞEN, OSMAN Et Al. "Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, 63-70, 1998
TEKİNŞEN, OSMAN C. Et Al. "Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.63-70, 1998
TEKİNŞEN, O. C. Et Al. (1998) . "Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.63-70.
@article{article, author={OSMAN CENAP TEKİNŞEN Et Al. }, title={Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=1998, pages={63-70} }