M. İ. AKSU Et Al. , "Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.77, 2004
AKSU, M. İ. Et Al. 2004. Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 77.
AKSU, M. İ., Karaoğlu, M., KAYA, M., ESENBUĞA, N., & KURBANOĞLU, E. B., (2004). Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.77). Bursa, Turkey
AKSU, Muhammet Et Al. "Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
AKSU, Muhammet İ. Et Al. "Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.77, 2004
AKSU, M. İ. Et Al. (2004) . "Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.77.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhammet İrfan AKSU Et Al. }, title={Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={77} }