E. SEYYAR Et Al. , "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
SEYYAR, E. Et Al. 2015. Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
SEYYAR, E., ŞENER, H., & ÖZ, F., (2015). Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler. . 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
SEYYAR, Esra, Hasan ŞENER, And Fatih ÖZ. "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
SEYYAR, Esra Et Al. "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
SEYYAR, E. ŞENER, H. And ÖZ, F. (2015) . "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Esra SEYYAR Et Al. }, title={Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}