B. ÇETİN Et Al. , "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.611, 2009
ÇETİN, B. Et Al. 2009. Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 611.
ÇETİN, B., ÇAKMAKÇI, S., & GÜRSES, M., (2009). Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.611). Antalya, Turkey
ÇETİN, Bülent, Songül ÇAKMAKÇI, And Mustafa GÜRSES. "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
ÇETİN, Bülent Et Al. "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.611, 2009
ÇETİN, B. ÇAKMAKÇI, S. And GÜRSES, M. (2009) . "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.611.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bülent ÇETİN Et Al. }, title={Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmaların üzerine etkileri}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={611} }