Atıf Formatları
Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. KABAN And M. KAYA, "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.323-329, 2007

KABAN, G. And KAYA, M. 2007. Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 323-329.

KABAN, G., & KAYA, M., (2007). Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.323-329). Ankara, Turkey

KABAN, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007

KABAN, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.323-329, 2007

KABAN, G. And KAYA, M. (2007) . "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.323-329.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN And author={Mükerrem KAYA}, title={Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={323-329} }