G. KABAN And M. KAYA, "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.323-329, 2007
KABAN, G. And KAYA, M. 2007. Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 323-329.
KABAN, G., & KAYA, M., (2007). Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.323-329). Ankara, Turkey
KABAN, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007
KABAN, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.323-329, 2007
KABAN, G. And KAYA, M. (2007) . "Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.323-329.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN And author={Mükerrem KAYA}, title={Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={323-329} }