M. ŞENGÜL Et Al. , "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.1, 2012
ŞENGÜL, M. Et Al. 2012. Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 1.
ŞENGÜL, M., ERKAYA, T., & ÜRKEK, B., (2012). Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi . 11. Gıda Kongresi (pp.1). Hatay, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa, TUBA ERKAYA, And Bayram ÜRKEK. "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.1, 2012
ŞENGÜL, M. ERKAYA, T. And ÜRKEK, B. (2012) . "Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1} }