H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi," Hasad Gıda , vol.21, pp.39-48, 2006
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2006. Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi. Hasad Gıda , vol.21 , 39-48.
KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., GERÇEKASLAN, K. E., & UYSAL, P., (2006). Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi. Hasad Gıda , vol.21, 39-48.
KOTANCILAR, Halis Et Al. "Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi," Hasad Gıda , vol.21, 39-48, 2006
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi." Hasad Gıda , vol.21, pp.39-48, 2006
KOTANCILAR, H. G. Et Al. (2006) . "Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi." Hasad Gıda , vol.21, pp.39-48.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Hasad Gıda}, year=2006, pages={39-48} }