A. YURDİGÜL, "Turizmde Yemek Kültürünün Önemi," 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Bishkek, Kyrgyzstan, 2017
YURDİGÜL, A. 2017. Turizmde Yemek Kültürünün Önemi. 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (Bishkek, Kyrgyzstan).
YURDİGÜL, A., (2017). Turizmde Yemek Kültürünün Önemi . 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Bishkek, Kyrgyzstan
YURDİGÜL, Aslı. "Turizmde Yemek Kültürünün Önemi," 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Bishkek, Kyrgyzstan, 2017
YURDİGÜL, Aslı. "Turizmde Yemek Kültürünün Önemi." 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Bishkek, Kyrgyzstan, 2017
YURDİGÜL, A. (2017) . "Turizmde Yemek Kültürünün Önemi." 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Bishkek, Kyrgyzstan.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aslı YURDİGÜL}, title={Turizmde Yemek Kültürünün Önemi}, congress name={3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu}, city={Bishkek}, country={Kyrgyzstan}, year={2017}}