S. ÇAKMAKÇI And E. GÜNDOĞDU, "Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.8, pp.20-28, 2005
ÇAKMAKÇI, S. And GÜNDOĞDU, E. 2005. Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.8 , 20-28.
ÇAKMAKÇI, S., & GÜNDOĞDU, E., (2005). Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.8, 20-28.
ÇAKMAKÇI, Songül, And ENGİN GÜNDOĞDU. "Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.8, 20-28, 2005
ÇAKMAKÇI, Songül And GÜNDOĞDU, ENGİN. "Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.8, pp.20-28, 2005
ÇAKMAKÇI, S. And GÜNDOĞDU, E. (2005) . "Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.8, pp.20-28.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={ENGİN GÜNDOĞDU}, title={Sarımsak Bileşimi gıda sanayiinde kullanımı ve sağlık üzerine etkileri}, journal={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi}, year=2005, pages={20-28} }