H. ÖZLÜ Et Al. , "Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi," 9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA , 2021
ÖZLÜ, H. Et Al. 2021. Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi. 9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA .
ÖZLÜ, H., AYDEMİR ATASEVER, M., ATASEVER, M., & PAMUK, Ş., (2021). Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi . 9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA
ÖZLÜ, HAYRUNNİSA Et Al. "Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi," 9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA, 2021
ÖZLÜ, HAYRUNNİSA Et Al. "Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi." 9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA , 2021
ÖZLÜ, H. Et Al. (2021) . "Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi." 9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA .
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAYRUNNİSA ÖZLÜ Et Al. }, title={Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi}, congress name={9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA}, city={}, country={}, year={2021}}