G. KABAN Et Al. , "The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk," Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , pp.445-446, 2018
KABAN, G. Et Al. 2018. The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk. Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , 445-446.
KABAN, G., AYDIN, K., ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş., & FETTAHOGLU, K., (2018). The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk . Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (pp.445-446).
KABAN, Güzin Et Al. "The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk," Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 2018
KABAN, Güzin Et Al. "The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk." Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , pp.445-446, 2018
KABAN, G. Et Al. (2018) . "The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk." Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , pp.445-446.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk}, congress name={Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi}, city={}, country={}, year={2018}, pages={445-446} }